Selecteer een pagina

Bye bye breakouts and hello fresh start!

In het kader van een nieuw schooljaar, start ik in de maanden september en oktober weer met workshops voor de jonge onzuivere huid.

Waarom? Acne is een veelvoorkomende huidissue voor veel mensen, veelal startend in de tienerjaren tot in de begin twintiger jaren. Een generatie die vol staat om in snelheid te leven. Met je drukke levensstijl heb je geen tijd om de strijd aan te gaan met puistjes en overtollige talgproductie door lange badkamer routines. Maar wat als ik je leer de juiste stappen te ondernemen met de juiste producten? Ik laat je stap voor stap zien d.m.v. een workshop oftewel een skinbar ( je gaat het zelf doen) hoe we naar snelle oplossingen gaan die past bij jouw levensstijl.

Het resultaat? Verminderde onzuiverheden en een rustige, comfortabele huid i.p.v. ontstoken en geïrriteerd. Ook vertel ik je wat puistjes en mee-eters veroorzaakt en geef ik je tips van wat je beter wel en niet kan doen. Dit evenement biedt ik GRATIS aan mijn klanten en beautyvolgers!

Er is een nieuw product die ik binnenkort mag introduceren die wij zeker tijdens de workshop gaan uit proberen! FlashFoliant uit de ClearStart lijn!  Dit product is vanaf 20 augustus te verkrijgen en er zit een leuke verassing aan dit product. Bij aankoop van 2 ClearStart producten, waaronder de FlashFoliant, ontvang je namelijk een miniatuur van de Clearing Defense Spf30 GRATIS! FlashFoliant is een leave-on instant schuimende exfoliant die helpt bij het verminderen en voorkomen van onzuiverheden. Zin om het zelf uit te proberen en te ervaren? Schrijf je dan in voor één van de workshops. Dat kan via Facebook door het evenement “back to school zonder breakouts” aan te klikken dat je gaat of stuur me een bericht naar info@sensesskinhealth.nl. We werken in een groep van max. 4 personen. Er is dus ruimte om iemand mee te nemen. In verband met de Corona is het noodzakelijk om alleen mee te doen via een inschrijving. Workshops zijn er iedere woensdag  in de maanden september en oktober van 16:00 tot 17:00 uur. Doe je mee?

 

 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.