Selecteer een pagina

Show your best results! Het resultaat van Angenieta Musch

Artikel Beauty-Pro.nl | Senses Skin Health

POSTED ON

Vandaag hebben wij een prachtig resultaat behaald door Angenieta Musch, van Senses Skin Health. De cliënt van Angenieta wilde op een snelle en natuurlijke manier haar huid verbeteren. Lees snel verder en ontdek voor welke behandeling Angenieta heeft gekozen!

Ik was blij met deze vraag omdat onze salon gefocust is op een natuurlijk aanpak van huidverbetering. Tijdens de huidanalyse zag ik dat haar huid gedehydrateerd was en ook zonschade heeft ondergaan. Haar huid is verder gezond en heeft geen wondjes. Ik stelde voor om een microneedling toe te passen in kuurverband voor het resultaat dat ze wenst. Ik plande haar in voor drie microneedling behandelingen met een tussen pauze van 3 weken. Haar lichaam gaat dan zelf aan de slag om huidvernieuwing te creëren en collageen aan te maken.”

De behandeling
“Met de BT Titan Microneedling plaats ik in de huid kleine micro kanaaltjes in combinatie met de hoog geconcentreerde Hyaluronic Acid van Dermalogica. Het voordeel van dieper in de huid werken is dat het meer product opname biedt. Hyaluronzuur, ook bekend als Natriumhyaluronaat, heeft een natuurlijk voorkomende Polysacchiaride (suiker) dat in zowel de huid als het bindweefsel in ons lichaam aanwezig is. Hyaluronzuur zorgt voor een hydraterende werking en zal ook de elastine van de huid verbeteren. Op de foto is duidelijk te zien hoe haar huid een lifting heeft gemaakt en de zonschade en rimpels heeft verminderd. Een leuke bijkomstigheid is dat deze kuur nog tot 6 maanden resultaat zal geven.”

Resultaat behouden
“Alvorens de kuur behandeling leg ik de klant uit wat ze kan verwachten en wat ze moet doen om het proces te ondersteunen. Om huidveroudering tegen te gaan heb ik haar uitgelegd waarom een SPF zo belangrijk is. Deze zou ze voortaan mee nemen in haar dagelijkse verzorging en ontspanning. Daarnaast gaat ze ook meer water drinken om dehydratatie tegen te gaan.”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.