Selecteer een pagina

Behandelingen

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt er enkel met producten van Dermalogica gewerkt. Dermalogica is een no- nonsense product die geen alcholen, zepen, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen bevat. Er wordt niet getest op dieren en er wordt continu gezocht naar nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering voor iedereen.

Een Dermalogica ProSkin treatment onderscheidt zich doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Hoewel ik als Dermalogica Expert iedere behandeling op maat maak, is de opbouw van een gezichbehandeling vrijwel hetzelfde: facemapping huidanalyse, dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (verwijderen van verstopte poriën), wenkbrauwen epileren, serum, voedingsmasker, touch therapies en een dagelijkse verzorging.

Mechanische bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een intensieve massage techniek waarmee de conditie van de huid wordt verbeterd. Door deze massage stimuleren we het onderhuids bindweefsel, waardoor de huid wordt aangespoord om zichzelf te vernieuwen. Daarnaast zorgt de massage voor een betere doorbloeding, waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Bovendien worden dankzij een bindweefselmassage ook afvalstoffen sneller afgevoerd. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid.

Ook op de buik en de rug kan een bindweefselmassage worden toegepast voor een prachtig zichtbaar resultaat. Dankzij de massage wordt de huid namelijk strakker, waardoor striae en eventuele littekens minder goed opvallen. Doordat deze massagetechniek de huid strakker maakt, is het een ideale methode om huidverslapping na bijvoorbeeld een zwangerschap of veel gewichtsverlies tegen te gaan. Bovendien vermindert de massage vetophopingen op plekken waar vet niet tot nauwelijks verbrandt. Wil je weten wat de bindweefselmassage voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek zodat we samen je wensen kunnen bespreken.

Wij beschikken over de allernieuwste techniek met de icoone® laser med

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

 • Huidverslapping
 • Rimpels en fijne lijnen
 • Cellulite
 • Striae
 • Omtrekvermindering
 • Contourverbetering
 • Ontlading van stress en spierpijn
 • Spierspanning
 • Fibromyalgie
 • Lymfoedeem
 • Lipoedeem

Gezicht & hals €87

In combinatie met een ProSkin60 €67

Gezicht, hals & decolleté €99

Lichaam + 1 focus zone €87

Extra focus zone €40

Icoone® bodysuit €35

Rugmassage €50

Cryotherapie

Nooit eerder was er zoveel direct inzetbare vrieskracht beschikbaar en dat tot op de millimeter nauwkeurig. Met de Cryopen kan ik ongewenste (goedaardige) huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend verwijderen. De omliggende gezonde huidweefsel wordt vermeden en werk veilig, snel en efficiënt. Je ervaart geen of weinig ongemak tijdens en na een cryotherapie behandeling. De huid kan eventueel enkele minuten erna licht branderig of tintelend aanvoelen. Tijdens een herstelperiode van 2 weken kan het behandeld huidletsel er donker uitzien en kortvorming ontstaan. Het dragen van een SPF en het vermijden van UV is in deze periode noodzakelijk (om deze reden wordt er gedurende de zomer geen cryotherapie uitgevoerd). Na een intake gesprek kan ik bepalen hoeveel er weggehaald moet worden en werk daarom met een vanaf prijs.

Huidletsels die behandeld kunnen worden:

 • Ouderdomsvlekken
 • Zonbeschadigingen (pigmentvlekken)
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Bindweefselbultjes
 • Wratten
 • Bloedvatgezwelletjes

Vanaf €50

Intake gesprek huidanalyse

Om te bepalen waar je huidbehoefte ligt is het belangrijk om de huid goed te kunnen analyseren. Of het nu gaat om pigmentatie, acne, huidverjonging, ongewenste huidletsel, cellulite, lymfoedeem, noemt het maar op. Met onze huidscan kunnen we bepalen waar je huidbehoefte ligt en wat je wensen zijn om dat te verbeteren.  Ik vertel je graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

10 minuten, gratis

Acnetherapie

In mijn salon ontvang ik veel jongeren die last hebben van een onzuivere huid en/of acne. Acne is niet alleen vervelend voor het oog, maar het kan soms ook erg pijnlijk zijn. Vaak zijn ontstekingen de oorzaak van littekens in je gezicht en ik kan je helpen om dit voor te blijven.

Wanneer je met regelmaat een acne-behandeling bij mij ondergaat en je voor thuisgebruik de juiste aanpak kent, kun je een gezonde en mooie huid terugkrijgen. Meestal gaat jeugdacne voorbij naarmate je ouder wordt. Bij de klassieke acne vulgaris heb je echter te maken met bacterië en die moet je serieus aanpakken. Mijn acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Check wel eerst of je hiervoor verzekerd bent!

30 minuten €41

60 minuten €67

ProSkin

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

30 minuten, €41

 

ProSkin60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

 

60 minuten, €67

ProSkin Expert Active

ProSkin30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich voornamelijk op het exfoliëren. Door een hoogwaardige peeling in te zetten in combinatie met de Microdermabrasie zal huidverbetering op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Het vermindert huidzorgen zoals huidveroudering, acnelittekens en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

30 minuten, €52

ProSkin60 Expert Active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Deze Expert behandeling richt zich op het exfoliëren en wordt onder andere gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur als Microdermabrasie en Iontoforese.  Deze behandeling werkt prachtig om huidveroudering, acnelittekens en pigmentatie op het hoogste niveau aan te pakken. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

60 minuten, €97

Microneedling

Microneedling, ook bekend als Collageen stimulerende therapie, gaat bepaalde huidcondities bestrijden door in de huid kleine micro kanaaltjes te veroorzaken met een apparaat op basis van micro naalden. Microneedling is een intensieve behandeling waarmee we in de huid gaan werken. Dit levert een zeer effectief en mooi resultaat! Het is aan te raden om voor een kuur te kiezen. Deze wordt 3x herhaalt met een tussen pauze van 3 weken. Natuurlijk kan deze zeer zeker ook als boost worden afgewisseld met de behandeling die je gewend bent. Losse behandelingen in het gelaat kunnen tijdens de microneedling niet worden meegenomen. Hiervoor dien je een andere afspraak te maken op een andere dag.

Huidcondities die je kunt verbeteren door deze behandeling zijn:

 • Acne littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Grove poriën
 • Zonschade

60 minuten. €97

Touch Therapy

Een van de meest ontspannende onderdelen van een gezichtsbehandeling is de massage.
Een massage draagt bij aan het verlagen van stress, de afvoer van afvalstoffen, verbetert de bloedcirculatie en verlicht pijnklachten. Touch therapies maakt het mogelijk om tijdens de massage ook aromatherapie, acupressuur of lymfedrainage toe te voegen om afvalstoffen af te voeren en het weefsel in de huid te laten ontspannen. Tijdens een ProSkin behandeling probeer ik altijd een touch therapie mee te nemen. Natuurlijk kun je je behandeling uitbreiden naar je eigen wens en behoefte door een extra touch therapie toe te voegen. Vermeld het wel tijdens het maken van een afspraak zodat ik meer tijd voor je kan reserveren.

Neck & Shoulders: deze intensieve nek en schoudermassage zal niet aleen hoofdpijnklachten verminderen, maar zorgt ook voor meer flexibiliteit, een verbeterde postuur en ademhaling.

 • Geschikt voor alle huidcondities
 • Bevordert de verlichting van stress op het hoofd, nek en schouders.
 • Focust zich op spanning in bovenlichaam

Stress Relief Scalp: We zijn vaak geneigd om onze focus slechts op gelaat, hals en decollete te leggen tijden de massge, maar de hoofhuid is juist een gebied dat veel spanning vasthoudt wat kan leiden tot nek- en schouderpijn of last van de ogen en hoofdpijn. In deze Touch Therapy zal ik er ook voor zorgen dat je jezelf minder gestrest voelt!

 • Geschikt voor alle huidcondities
 • Verlicht spanning van de hoofdhuid, het voorhoofd en de nek
 • Kalmerend en ontspannend

Age Reversal: Spierspanning, slechte circulatie en herhaalde mimiek zorgen voor de zichtbare aanwezigheid van fronsrimpels, kraaienpootjes en lijntjes. De Age Reversal is een massage van gelaat, nek en schouders met focus op het verminderen van spanning in de specifiek spieren die betrokken zijn bij het huidverouderingsproces.

 • Ideaal voor de rijpe of voortijdig verouderde huid
 • Helpt zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen
 • Gerichte bewegingen stimuleren de huidvernieuwing en- herstel

Drukpunt massage:

 • Geschikt voor alle huidcondities
 • Combinatie van aromatherapie, acupressuur en manuele lymfedrainage
 • verwijdert afvalstoffen en ontspant het weefsel

Ultracalming™ skin relief massage:

 • Verzacht de gevoelige huid
 • Verlicht spanning in gezicht, sinussen, hoofd en oogspieren
 • Verbetert de ademhaling, kalmeert de geest en ontspant het lichaam

10 minuten, €12

Manicure

Verzorgde handen en nagels begint met een professionele manicure behandeling. De nieuwe Pro Spa lijn van O.P.I zorgt dat de conditie van je huid en nagelriemen een mooi verzorgend uiterlijk hebben. De voedende ingrediënten zijn o.a. kukuacu boter en witte thee die de huid verzacht en versterkt. De nagels worden d.m.v een glasvijl in jouw gewenste model gevijlt gevolgd door een scrub, masker, paraffinebad, nagelriemolie, serum en handcreme

30 minuten €30

45 minuten, €35

Gel Color

GelColor bestaat 100% uit gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete O.P.I kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED light waardoor je kleur direct droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat je GelColor beschadigt. Verwijderen kun je zelf of laat dit doen in de salon.

45 minuten, €30

verwijderen van Gel Color €12

Ontharen

Ontharen wordt bij Senses Skin Health d.m.v hars gedaan. Harsen oftewel waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme hars op te strijken met een roller en met een katoenen strip er af te trekken. De wenkbrauwen worden ook vaak geëpileerd met een pincet. De haartjes worden in beide gevallen met wortel verwijderd waardoor het 3 tot 6 weken weg blijft.

wenkbrauwen* €13

bovenlip* €13

kin* €13

bovenlip + kin €24,-

oksels €25,-

onderarmen €30

onderbenen €30

hele benen €40

bikinilijn €25,-

rug €30

*wanneer deze in een gelaatsbehandeling wordt meegenomen bedraagt het €11

Verven

Mooie donkere, volle wimpers en wenkbrauwen kunnen met verf geaccentueerd worden. Het voordeel van het verven van de haartjes is dat je geen make-up nodig hebt en geeft je een ware blikvanger. Doordat we een groot assortiment van kleuren hebben,  kunnen we de wenkbrauwen aanpassen aan de haarkleur die je draagt. Wil je geen mascara of wimperkrultang gebruiken dan is de wimperpermanent een goede uitkomst. Zowel verven als permanent is tot 6 weken houdbaar en werken we met de professionele wimper/wenkbrauwproducten van RefectoCil.

In juni 2019 heeft RefectoCil Last & Brow Serum gelanceerd die de haargroei van wimpers en wenkbrauwen stimuleren. Door dit serum te gebruiken creëer je langere wimpers en vollere wenkbrauwen. Deze bevat géén hormonen, parabenen, parfum en prostamide.

wenkbrauwen* €13

wimpers* €13

wimpers + wenkbrauwen €24

 

*wanneer deze in een gelaatsbehandeling wordt meegenomen bedraagt het €11

Make-up

Wanneer je huid in goede conditie is, heb je weinig foundation nodig. Make-up is voornamelijk het accentueren van je eigen schoonheid. Als visagiste heb ik voor bladen mogen werken en prachtige make-up gecreëerd. Het verschil tussen foto, bruids en gala make-up maakt het zo bijzonder. 

Make-up behandeling €30

Bruidsmake-up incl. proefmake-up €60

Social media

Openingstijden

 

Maandag gesloten

Dinsdag 9:00 tot 17:00

Woensdag 9:00 tot 17:00

Donderdag gesloten

Vrijdag 9:00 tot 17:00

Zaterdag 9:00 tot 17:00

Zondag gesloten

Contactgegevens

Senses Skin Health | Angenieta Musch

Bezoekadres:
Boschdijk 934
5627 AC Eindhoven

Postadres:
Ernani 12
5629 NB Eindhoven

info@sensesskinhealth.nl

(+31) 06 - 54930938

KvK: 17086238

      

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.