Selecteer een pagina

Behandelingen

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt er enkel met producten van Dermalogica gewerkt. Dermalogica is een no- nonsense product die geen alcholen, zepen, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen bevat. Er wordt niet getest op dieren en er wordt continu gezocht naar nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering voor iedereen.

Een Dermalogica ProSkin treatment onderscheidt zich doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Hoewel ik als Dermalogica Expert iedere behandeling op maat maak, is de opbouw van een gezichbehandeling vrijwel hetzelfde: facemapping huidanalyse, dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (verwijderen van verstopte poriën), wenkbrauwen epileren, serum, voedingsmasker, touch therapies en een dagelijkse verzorging.

Icoone® mechanische bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een intensieve massage techniek waarmee de conditie van de huid wordt verbeterd. Door deze massage stimuleren we het onderhuids bindweefsel, waardoor de huid wordt aangespoord om zichzelf te vernieuwen. Daarnaast zorgt de massage voor een betere doorbloeding, waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Bovendien worden dankzij een bindweefselmassage ook afvalstoffen sneller afgevoerd. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid.

Ook op de buik en de rug kan een bindweefselmassage worden toegepast voor een prachtig zichtbaar resultaat. Dankzij de massage wordt de huid namelijk strakker, waardoor striae en eventuele littekens minder goed opvallen. Doordat deze massagetechniek de huid strakker maakt, is het een ideale methode om huidverslapping na bijvoorbeeld een zwangerschap of veel gewichtsverlies tegen te gaan. Bovendien vermindert de massage vetophopingen op plekken waar vet niet tot nauwelijks verbrandt. Wil je weten wat de bindweefselmassage voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek zodat we samen je wensen kunnen bespreken.

Wij beschikken over de allernieuwste techniek met de icoone® laser med

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

 • Huidverslapping
 • Rimpels en fijne lijnen
 • Cellulite
 • Striae
 • Omtrekvermindering
 • Contourverbetering
 • Ontlading van stress en spierpijn
 • Spierspanning
 • Fibromyalgie
 • Lymfoedeem
 • Lipoedeem

Gezicht & hals €87

In combinatie met een ProSkin60 €67 ( zie Pro Skin Icoone)

Gezicht, hals & decolleté €99

Lichaam + 1 focus zone €87

Extra focus zone €40

Icoone® bodysuit €37,50

Rugmassage €50

Cryotherapie

Nooit eerder was er zoveel direct inzetbare vrieskracht beschikbaar en dat tot op de millimeter nauwkeurig. Met de Cryopen kan ik ongewenste (goedaardige) huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend verwijderen. De omliggende gezonde huidweefsel wordt vermeden en werk veilig, snel en efficiënt. Je ervaart geen of weinig ongemak tijdens en na een cryotherapie behandeling. De huid kan eventueel enkele minuten erna licht branderig of tintelend aanvoelen. Tijdens een herstelperiode van 2 weken kan het behandeld huidletsel er donker uitzien en kortvorming ontstaan. Het dragen van een SPF en het vermijden van UV is in deze periode noodzakelijk (om deze reden wordt er gedurende de zomer geen cryotherapie uitgevoerd). Na een intake gesprek kan ik bepalen hoeveel er weggehaald moet worden en werk daarom met een vanaf prijs.

Huidletsels die behandeld kunnen worden:

 • Ouderdomsvlekken
 • Zonbeschadigingen (pigmentvlekken)
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Bindweefselbultjes
 • Wratten
 • Bloedvatgezwelletjes

Vanaf €50

Intake gesprek huidanalyse

Om te bepalen waar je huidbehoefte ligt is het belangrijk om de huid goed te kunnen analyseren. Of het nu gaat om pigmentatie, acne, huidverjonging, ongewenste huidletsel, cellulite, lymfoedeem, noem het maar op. Met onze huidscan kunnen we bepalen waar je huidbehoefte ligt en wat je wensen zijn om dat te verbeteren.  Ik vertel je graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

10 minuten, gratis

Acnetherapie

In mijn salon ontvang ik veel jongeren die last hebben van een onzuivere huid en/of acne. Acne is niet alleen vervelend voor het oog, maar het kan soms ook erg pijnlijk zijn. Vaak zijn ontstekingen de oorzaak van littekens in je gezicht en ik kan je helpen om dit voor te blijven.

Wanneer je met regelmaat een acne-behandeling bij mij ondergaat en je voor thuisgebruik de juiste aanpak kent, kun je een gezonde en mooie huid terugkrijgen. Meestal gaat jeugdacne voorbij naarmate je ouder wordt. Bij de klassieke acne vulgaris heb je echter te maken met bacterië en die moet je serieus aanpakken. Mijn acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Check wel eerst of je hiervoor verzekerd bent!

30 minuten €41

60 minuten €67

ProSkin

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

30 minuten, €41

 

ProSkin60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

 

60 minuten, €67

Pro Power Peel

Onze sterkste en snelste chemische peeling. Deze unieke peeling met drie verschillende zuren biedt diep exfoliatie die 100% wordt afgestemd op jouw huid. Deze behandeling richt zich effectief op verkleuring, textuur en onzuiverheden.

60 minuten, €119 (vanaf 1 december 2022 te boeken)

Pro Nanoneedling

Wil je een zichtbaar gladdere huid en geen dowtime? Exfolianten en professionele serums worden de huid ingebracht met een uniek apparaat met kleine kegeltjes, voor maximale productpenetratie.

60 minuten €119

Pro Microneedling

Deze treatment activeert het huidherstel en de collageenproductie. Met geavanceerde technieken werkt deze treatment krachtig op donkere vlekjes, rimpels en vergrote poriën.

60 minuten. €125

Pro Micro-Peel

Een treatment met een combinatie van een mechanische en chemisch peeling. Door middel van diamanten kopstukken wordt er een dun laagje van de bovenste huidlaag verwijdert waardoor je een gladdere huid ervaart. Deze behandeling richt zich effectief op donkere vlekjes, rimpels en acnelittekens

60 minuten, €125 (vanaf 1 december 2022 te boeken)

Pro Skin Icoone

De ultieme voor jouw huid gepersonaliseerde treatment in combinatie met de mechanische bindweefsel massage. Deze treatment behandeld alle huidlagen en wordt met name de bindweefsel gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Werkt voornamelijk verjongend maar zorgt voor de algehele vitaliteit van de huid. 

75 minuten, €134

Ontharen

Ontharen wordt bij Senses Skin Health d.m.v hars gedaan. Harsen oftewel waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme hars op te strijken met een roller en met een katoenen strip er af te trekken. De wenkbrauwen worden ook vaak geëpileerd met een pincet. De haartjes worden in beide gevallen met wortel verwijderd waardoor het 3 tot 6 weken weg blijft.

wenkbrauwen* €13

bovenlip* €13

kin* €13

bovenlip + kin €24,-

oksels €25,-

onderarmen €30

onderbenen €30

hele benen €40

rug €30

*wanneer deze in een gelaatsbehandeling wordt meegenomen bedraagt het €11

Verven

Mooie donkere, volle wimpers en wenkbrauwen kunnen met verf geaccentueerd worden. Het voordeel van het verven van de haartjes is dat je geen make-up nodig hebt en geeft je een ware blikvanger. Doordat we een groot assortiment van kleuren hebben,  kunnen we de wenkbrauwen aanpassen aan de haarkleur die je draagt. Wil je geen mascara of wimperkrultang gebruiken dan is de wimperpermanent een goede uitkomst. Zowel verven als permanent is tot 6 weken houdbaar en werken we met de professionele wimper/wenkbrauwproducten van RefectoCil.

In juni 2019 heeft RefectoCil Last & Brow Serum gelanceerd die de haargroei van wimpers en wenkbrauwen stimuleren. Door dit serum te gebruiken creëer je langere wimpers en vollere wenkbrauwen. Deze bevat géén hormonen, parabenen, parfum en prostamide.

wenkbrauwen* €13

wimpers* €13

wimpers + wenkbrauwen €24

 

*wanneer deze in een gelaatsbehandeling wordt meegenomen bedraagt het €11

Social media

Openingstijden

 

Maandag gesloten

Dinsdag 9:00 tot 17:00

Woensdag 9:00 tot 17:00

Donderdag gesloten

Vrijdag 9:00 tot 17:00

Zaterdag 9:00 tot 17:00

Zondag gesloten

Contactgegevens

Senses Skin Health | Angenieta Musch

Bezoekadres:
Boschdijk 934
5627 AC Eindhoven

Postadres:
Ernani 12
5629 NB Eindhoven

info@sensesskinhealth.nl

(+31) 06 - 54930938

KvK: 17086238

      

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.