Selecteer een pagina

Behandelingen

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt er enkel met producten van Dermalogica gewerkt. Dermalogica is een no- nonsense product die geen alcholen, zepen, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen bevat. Er wordt niet getest op dieren en er wordt continu gezocht naar nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering voor iedereen.

Een Dermalogica ProSkin treatment onderscheidt zich doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Hoewel ik als Dermalogica Expert iedere behandeling op maat maak, is de opbouw van een gezichbehandeling vrijwel hetzelfde: facemapping huidanalyse, dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (verwijderen van verstopte poriën), wenkbrauwen epileren, serum, voedingsmasker, touch therapies en een dagelijkse verzorging.

Intake gesprek huidanalyse

Om te bepalen waar je huidbehoefte ligt is het belangrijk om de huid goed te kunnen analyseren. Of het nu gaat om pigmentatie, acne, huidveroudering, ongewenste huidletsel, cellulite, lymfoedeem, noem het maar op. Met onze huidscan kunnen we bepalen waar je huidbehoefte ligt en wat je wensen zijn om dat te verbeteren.  Ik vertel je graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

10 minuten, gratis

Pro Skin

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

30 minuten, €50

 

ProSkin60

Een uitgebreide en gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

 

60 minuten, €80

Pro Power Peel

Onze sterkste en snelste chemische peeling. Deze unieke peeling met drie verschillende zuren biedt diep exfoliatie die 100% wordt afgestemd op jouw huid. Deze behandeling richt zich effectief op verkleuring, textuur en onzuiverheden.

60 minuten, €119 

Pro Microneedling

Pro Microneedling levert de meest resultaten in hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Zo biedt PRO Microneedling zichtbare resultaten in slechts twee weken! De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

 • De huid verhelderen
 • Donkere vlekjes verminderen
 • Lijntjes en rimpels vervagen
 • Poriën verfijnen

45 minuten. €129

Pro Nanoneedling

Wil je een zichtbaar gladdere huid en geen dowtime? Exfolianten en professionele serums worden de huid ingebracht met een uniek apparaat met kleine kegeltjes, voor maximale productpenetratie.

60 minuten €119

Pro Micro Peel

Pro Micro Peel levert professionele resultaten voor diegene die op zoek zijn naar een heldere, zachte en meer egale huidskleur en structuur. Deze 60 minuten durende treatment maakt gebruik van de unieke combinatie van Hydrodermabrasie (mechanishe peeling) en Pro Power Peel (fruitzuurpeeling).

Bedoeld voor:

 • Vernieuwen door een doffe huid te verwijderen
 • Verhelderen om hyperpigmentatie te verbeteren
 • Het gladmaken van fijne lijntjes en rimpels
 • Verminderen van verstoppingen 

60 minuten, €129

Pro Skin Icoone®

De ultieme voor jouw huid gepersonaliseerde treatment in combinatie met de Icoone® mechanische bindweefsel massage. Deze treatment behandeld alle huidlagen en wordt met name de bindweefsel gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Werkt voornamelijk huidverjongend maar zorgt ook voor de algehele vitaliteit van de huid.

90 minuten, €149

Icoone® mechanische bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een intensieve massage techniek waarmee de conditie van de huid wordt verbeterd. Door deze massage stimuleren we het onderhuids bindweefsel, waardoor de huid wordt aangespoord om zichzelf te vernieuwen. Daarnaast zorgt de massage voor een betere doorbloeding, waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Bovendien worden dankzij een bindweefselmassage ook afvalstoffen sneller afgevoerd. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid.

Ook op de buik en de rug kan een bindweefselmassage worden toegepast voor een prachtig zichtbaar resultaat. Dankzij de massage wordt de huid namelijk strakker, waardoor striae en eventuele littekens minder goed opvallen. Doordat deze massagetechniek de huid strakker maakt, is het een ideale methode om huidverslapping na bijvoorbeeld een zwangerschap of veel gewichtsverlies tegen te gaan. Bovendien vermindert de massage vetophopingen op plekken waar vet niet tot nauwelijks verbrandt. Wil je weten wat de bindweefselmassage voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek zodat we samen je wensen kunnen bespreken.

Wij beschikken over de allernieuwste techniek met de icoone® laser med

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

 • Huidverslapping
 • Rimpels en fijne lijnen
 • Cellulite
 • Striae
 • Omtrekvermindering
 • Contourverbetering
 • Ontlading van stress en spierpijn
 • Spierspanning
 • Fibromyalgie
 • Lymfoedeem
 • Lipoedeem

Gezicht & hals €92

Deze behandeling is ook te combineren met een ProSkin60 ( zie Pro Skin Icoone) €143

Gezicht, hals & decolleté €104

Lichaam + 1 focus zone €92

Extra focus zone €44

Icoone® bodysuit €37

Medisch €55

Bij deze behandeling is het mogelijk om een loyalty kaart te kopen van 5 of 10 behandelingen met een korting van 10%

Cryotherapie

Nooit eerder was er zoveel direct inzetbare vrieskracht beschikbaar en dat tot op de millimeter nauwkeurig. Met de Cryopen kan ik ongewenste (goedaardige) huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend verwijderen. De omliggende gezonde huidweefsel wordt vermeden en werkt veilig, snel en efficiënt. Je ervaart geen of weinig ongemak tijdens en na een cryotherapie behandeling. De huid kan eventueel enkele minuten erna licht branderig of tintelend aanvoelen. Tijdens een herstelperiode van 2 weken kan het behandeld huidletsel er donker uitzien en korstvorming ontstaan. Het dragen van een SPF en het vermijden van UV is in deze periode noodzakelijk (om deze reden wordt er gedurende de zomer geen cryotherapie uitgevoerd). Na een intake gesprek kan ik bepalen hoeveel er weggehaald moet worden en werk daarom met een vanaf prijs.

Huidletsels die behandeld kunnen worden:

 • Ouderdomsvlekken
 • Zonbeschadigingen (pigmentvlekken)
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Bindweefselbultjes
 • Wratten
 • Bloedvatgezwelletjes

Vanaf €50

Acnetherapie

In mijn salon ontvang ik veel jongeren die last hebben van een onzuivere huid en/of acne. Acne is niet alleen vervelend voor het oog, maar het kan soms ook erg pijnlijk zijn. Vaak zijn ontstekingen de oorzaak van littekens in je gezicht en ik kan je helpen om dit voor te blijven.

Wanneer je met regelmaat een acne-behandeling bij mij ondergaat en je voor thuisgebruik de juiste aanpak kent, kun je een gezonde en mooie huid terugkrijgen. Meestal gaat jeugdacne voorbij naarmate je ouder wordt. Bij de klassieke acne vulgaris heb je echter te maken met bacterië en die moet je serieus aanpakken. Mijn acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Check wel eerst of je hiervoor verzekerd bent!

30 minuten €50

60 minuten €80

Ontharen

Ontharen wordt bij Senses Skin Health d.m.v hars gedaan. Harsen oftewel waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme hars op te strijken met een roller en met een katoenen strip er af te trekken. De wenkbrauwen worden ook vaak geëpileerd met een pincet. De haartjes worden in beide gevallen met wortel verwijderd waardoor het 3 tot 6 weken weg blijft.

wenkbrauwen* €14

bovenlip* €14

kin* €14

bovenlip + kin €26

oksels €25

onderarmen €32

onderbenen €32

hele benen €42

rug €32

*wanneer deze in een gelaatsbehandeling wordt meegenomen bedraagt het €12

Verven

Mooie donkere, volle wimpers en wenkbrauwen kunnen met verf geaccentueerd worden. Het voordeel van het verven van de haartjes is dat je geen make-up nodig hebt en geeft je een ware blikvanger. Doordat we een groot assortiment van kleuren hebben,  kunnen we de wenkbrauwen aanpassen aan de haarkleur die je draagt. Wil je geen mascara of wimperkrultang gebruiken dan is de wimperpermanent een goede uitkomst. Zowel verven als permanent is tot 6 weken houdbaar en werken we met de professionele wimper/wenkbrauwproducten van RefectoCil.

In juni 2019 heeft RefectoCil Last & Brow Serum gelanceerd die de haargroei van wimpers en wenkbrauwen stimuleren. Door dit serum te gebruiken creëer je langere wimpers en vollere wenkbrauwen. Deze bevat géén hormonen, parabenen, parfum en prostamide.

wenkbrauwen* €14

wimpers* €14

wimpers + wenkbrauwen €26,00

 

*wanneer deze in een gelaatsbehandeling wordt meegenomen bedraagt het €11,50

Social media

Openingstijden

 

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag 9:00 tot 17:00

Donderdag 9:00 tot 17:00

Vrijdag 9:00 tot 17:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contactgegevens

Senses Skin Health | Angenieta Musch

Oude dijk 6a
5674TT Nuenen

info@sensesskinhealth.nl

(+31) 06 - 54930938

KvK: 17086238

      

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.