Selecteer een pagina

Gevoelige huid en roodheid

De term ‘gevoelige huid’ wordt in het dagelijks leven veel gebruikt maar wat is het eigenlijk? Voor de één zal een gevoelige huid bijvoorbeeld betekenen dat deze snel reageert met irritatie en jeuk bij aanraking met wollen kleding. De ander zal de huid gevoelig noemen als deze snel verbrandt in de zon, rode vlekjes op de huid ontwikkelt bij warmte of makkelijk uitdroogt na het gebruik van zeep of shampoo. Een huid die in bepaalde omstandigheden meer dan de gemiddelde huid reageert op prikkels van binnen of buiten het lichaam. Dat zal de beste definitie zijn. Zijn de klachten heel uitgesproken, dan is er mogelijk meer aan de hand. Rode jeukende plekken zouden kunnen wijzen naar zonneallergie, eczeem of extreme droogte van het gelaat. Vaak spelen de weersomstandigheden een grote rol. Bescherming met een SPF is dan ook sterk aan te raden. Bij voorkeur een zonnebescherming met een fysische filter. Een gevoelige huid is heel makkelijk te behandelen. Ook wanneer je klachten hebt zoals rosacea, vitiligo, psoriasis of eczeem. ProSkin treatments worden gepersonaliseerd en aangepast op je huidtype en huidconditie.

Intake gesprek huidanalyse

Om te bepalen waar je huidbehoefte ligt is het belangrijk om de huid goed te kunnen analyseren. Of het nu gaat om pigmentatie, acne, huidveroudering, ongewenste huidletsel, cellulite, lymfoedeem, noem het maar op. Met onze huidscan kunnen we bepalen waar je huidbehoefte ligt en wat je wensen zijn om dat te verbeteren.  Ik vertel je graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

10 minuten, gratis

Pro Skin

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

30 minuten, €50

 

ProSkin60

Een uitgebreide en gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

 

60 minuten, €80

Pro Skin Icoone®

De ultieme voor jouw huid gepersonaliseerde treatment in combinatie met de Icoone® mechanische bindweefsel massage. Deze treatment behandeld alle huidlagen en wordt met name de bindweefsel gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Werkt voornamelijk huidverjongend maar zorgt ook voor de algehele vitaliteit van de huid.

90 minuten, €149

Social media

Openingstijden

 

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag 9:00 tot 17:00

Donderdag 9:00 tot 17:00

Vrijdag 9:00 tot 17:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Contactgegevens

Senses Skin Health | Angenieta Musch

Oude dijk 6a
5674TT Nuenen

info@sensesskinhealth.nl

(+31) 06 - 54930938

KvK: 17086238

      

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.