Stel je vraag (+31) 06 - 54930938 info@sensesskinhealth.nl
0

Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Hoe was jouw zomervakantie? Iedereen druppelt inmiddels binnen na een welverdiende vakantie en de leukste verhalen vliegen me om de oren. Wat een heerlijke boost krijg je toch van een fijn avontuur of een heerlijke strandvakantie. Zo zag ik foto’s voorbij komen die het interieur een twist heeft gegeven na een heerlijke vakantie op Tenerife. Ik heb dat zelf ook zo sterk. Je zou na een vakantie eigenlijk heel je interieur willen veranderen. Je raakt altijd zo geïnspireerd na het zien van het leven op een andere plek. Bepaalde gewoontes die ze hebben, manier van koken, eten en wonen. Op dat moment wil je gewoon je vakantie mee naar huis. Omdat je in het meest ontspannend moment van het jaar bent, je vakantie, je vrije tijd. Zo heb ik ooit een piepkleine palm meegenomen vanuit Ibiza. Achteraf gezien mag dat helemaal niet maar ik was op dat moment blind van de schoonheid en voordat ik er bij kon nadenken haalde ik het al uit mijn koffer in Nederland. Maar jeetje wat had die veel zorg nodig. Met het weer hier in Nederland was het niet zo makkelijk om deze palm volwassen te krijgen. Nu staat hij te pronken in de achtertuin. Een pronkstuk die me doet denken aan de ontspannen vrije tijd waar ik veel inspiratie naar boven kon halen – Ibiza. Ik denk ineens aan de souveniertjes die we vroeger meenamen uit Spanje zoals de bekende keramische potten en tegeltjes met het nummer van je huis. Niet te vergeten de Rioja en paellapoeder. De hangmatten, alsof die niet in Nederland te koop zijn want dat is niet echt toch ;). En die prachtige, van Turkse afkomst hamamdoeken met handgeknoopte franjes aan de onderkant. Lang leven de zomer! Welk souvenir heb jij deze zomer meegenomen eigenlijk?

Klant(en) in het zonnetje zetten!

Wat als je nu niet iets neemt maar geeft? En je besluit in je welverdiende vrije tijd te helpen aan een goed doel. Een doel wat een verschil kan maken over de hele wereld. Een probleem waar de aarde de afgelopen jaren veel last van heeft –  PLASTIC!

Dit bedacht mijn lieve klant Alexandra. Het gezin wilde fijn samen zijn maar hadden geen idee hoe of waar. Zo kwam ze op het idee om in eigen land te blijven en een activiteit te doen waarin ze toch een samengevoel kregen in een vakantiesfeer. En wat moet dat een heerlijk gevoel zijn geweest. Ze schreef haar en haar gezin in bij Stichting de Noordzee om mee te doen aan de Boskalis Beach Cleanup Tour. Zo start je op Schiermonnikoog (noord) of in Cadzand (zuid) en maak je met z’n alle de hele noordzeekust schoon. Het is inmiddels bekent dat de plasticsoep zorgt dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven. Ik vind het een geweldig idee en ben zeer geïnspireerd om mee te doen. Lekker voetjes in het zand en gaan! Daarom zet ik jou Alexandra, en je mooie dochter Mila, in de laatste weken van deze zomer nog even in het zonnetje!