Selecteer een pagina

Met trots werk ik inmiddels 3 jaar met de Icoone® Laser Med voor prachtige resultaten in huidverbetering. Huidverbetering in de zin van “het verbeteren van de huid”. Natuurlijk praat ik dan ook over huidverjonging maar dat kan ik niet vergelijken met fillers, botox of zelfs facelifts. De huid wordt in dat geval er in principe niet “jonger” van. 

Onze Icoone® Laser Med is de laatste nieuwe mechanische bindweefselmassage. Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd als een massage in de dieper gelegen huidlaag, het onderhuids bindweefsel. En dat ter behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Ook helpt het om overtollig vocht ( bijvoorbeeld rondom de ogen) effectief af te voeren. 

Het fijne aan de Icoone® is, dat het apparaat de manuele bindweefselmassage overneemt, pijnloos dan wel en in staat om nog dieper in het bindweefsel te werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Het apparaat werkt intensief op elke millimeter van de huid. De behandeling verhoogt direct de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert fibroblasten (de fabriekjes van het aanmaak van collageen en elastine) en de bloedcirculatie. 

Met de Icoone® behandeling zal je zichtbare versteviging van de huid waarnemen en je gezichtscontouren zullen versterkt worden. Daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. 

Waarom kies je voor een Icoone® behandeling?Icoone | Senses Skin Health

  • het verstevigt de contouren van het gezicht (de zogenaamde hamzakken) 
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Verfijnt (acne) littekens 
  • Geeft een algehele gezondheid aan de huid

📷 resultaat op de foto is behaald in 5 Icoone® behandelingen en 1x in de week.

Het is mogelijk om 10% korting te krijgen d.m.v. een loyatycard op een kuur van 5 of 10 behandelingen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.