Selecteer een pagina

Waarom microneedling?

Microneedling is de afgelopen tien jaar ontzettend populair geworden. Tegenwoordig is deze minimaal invasieve procedure één van de meest gevraagde huidbehandelingen ter wereld om hyperpigmentatie, lijntjes, rimpels en zichtbare poriën te behandelen. Microneedling kuur

Recente studies hebben aangetoond dat deze techniek de collageenproductie kan stimuleren en zich kan richten op de melanocyten die verantwoordelijk zijn voor overproductie van melanine en hyperpigmentatie.

Hoe werkt microneedling?

Microneedling activeert het wondgenezingsproces van het lichaam. Door fijne microkanaaltjes te creëren wordt de productie van collageen en elastieke gestimuleerd, waardoor de huidstructuur van de huid wordt herbouwd en rimpels en onregelmatigheden in de textuur worden verminderd.

Wat gebeurd er tijdens een microneedling behandeling?

Door middel van een huidscan kan ik tot in de dieper huidlagen jouw huid beoordelen en vragen stellen over je wensen en huidbezorgdheden. Dan is het tijd om te reinigen en om onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door een exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen met een professionele peeling. Dit alles bereidt de huid voor om de microneedling resultaten te verbeteren.

Ik selecteer de microneedlingmethode en professionele serum aan de hand van jouw huiddoelen, om zo jouw meest gezonde huid ooit te bereiken. Na de behandeling geef ik je de nazorg instructies mee en geef ik je graag advies over welke producten geschikt zijn voor thuis gebruik. Want de routine voor thuisgebruik na de behandeling is net zo belangrijk als de behandeling zelf, voor het behouden en verbeteren van resultaten. De huid heeft een herstelperiode nodig van 48 uur.

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype zolang de huid gezond is. Heb je ontstekingen, dan zorgen we eerst dat de huid in balans is en gezond wordt. Deze behandeling is uitermate geschikt voor:

  • hyperpigmentatie (zonbeschadiging)
  • acne littekens
  • grove poriën
  • fijn lijntjes en rimpels

Microneedling wordt niet uitgevoerd bij het slikken van bloedverdunners.

By the way..op de foto zie je het resultaat van mijn zus. Bij haar heb ik een kuur van 3 microneedling behandelingen toegepast met een tussen pauze van 3 weken. Je ziet dat de kuur veel resultaat heeft opgeleverd maar je mag ook zeker een microneedling als boost inzetten. Je zult binnen 2 weken resultaat zien!

Liefs, Angenieta Musch

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.