Stel je vraag (+31) 06 - 54930938 info@sensesskinhealth.nl
0

Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Geef je ogen een boost!

Oogverzorging categorie

Leuk! Maar welke oogcreme kies ik dan? Dat is terecht een goede vraag want in de cosmeticabranche zijn er tig van oogcreme’s op de markt. Ik adviseer je daarom eens goed te kijken welke huidfocus je hebt en met die kennis investeer je met een boost voor je ogen.

Om te beginnen zal ik je eerst vertellen waarom het zo belangrijk is om de huid rond je ogen te verzorgen. De spieren rond de ogen gebruiken we dagelijks enorm veel. We fronsen, we lachen, we knipogen, en knipperen wel 15 tot 20 keer per minuut. Deze spieren worden erg veel gebruikt en veroorzaakt droogheid, rimpels en irritaties. De huid is
dunner, heeft minder elastine en onderliggende bindweefsel en heeft een gebrek aan vitamine en minerale. Daarom is het beter dat je afgezonderd van je gezichtscréme een oogcréme gebruikt. Welke gebruik je dan? Ik zet de huidfocus en bijpassende oogcréme’s even voor je op een rijtje:

Wanneer je last hebt van zwelling is de Stress Possitive Eye lift een juiste keuze. Een mooie oogcréme die algen bevat en donkere kringen vermindert. Ook heel bijzonder aan dit leave-on oogmasker, is de applicator aan het tubetje waarmee je de crème in kan masseren. Het effect is verkoelend en liftend. Ik vind deze ideaal voor het begin van de dag!

Ervaar je gebrek aan elasticiteit oftewel collageen aanmaak dan is de multivitamin power firm een aanrader. Deze is ook mooi voor de lijntjes rond de lippen. Heeft een erg aangename geur en kan je in zetten wanneer je wil.

Voor de rimpels, kraaienpoten en pigmentschade zou je beslist moeten gaan voor de Age Revarsal Eye Complex. Deze is mooi in te zetten voor de nacht. Zo kunnen de ingrediënten mooi je huidveroudering aanpakken in rust en zonder invloeden van buitenaf.

Merk je droogte rond de ogen en ontwikkelt er zich fijne lijntjes dan adviseer ik je de Intensive Eye Repair. Deze hydrateert en geeft de huid een boost aan vitaminen!

Om de dag in te gaan is de Total Eye Care een wel heel mooi pakketje van ingrediënten. Het heeft een SPF15, bevat melkzuur die de fijne lijntjes vermindert en tegengaat. Een perfecte match met de Intensive Eye Repair om af te wisselen voor de nacht.

BioLumin-C Eye Serum heeft de meest krachtige antioxidant wat gunstig is voor huidveroudering. Vitamine C zorgt voor het immuunsysteem en werkt ontstekingsremmend. Het verheldert, verstevigt en hydrateert. Goed in te zetten voor het koude seizoen om de huid weerstand te geven.

Mijn tips voor gezonde ogen:

  • Roken breekt collageen af. Roken maakt het dan absoluut
  • UV is daar ook eentje van, daarom adviseer ik je zo vaak mogelijk een zonnebril te dragen.
  • We zitten in een tijd van telefoons en computers. Las daarom een keer een schermpauze in door 20 seconde in de verte te staren.
  • Wees zorgvuldig met je lenzen door de juiste vloeistof te gebruiken.
  • Kijk uit met oogmake-up. Vloeibare make-up is een bron van bacteriën. Gooi deze weg wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken. Vooral mascara, deze zijn meestal 6 maanden houdbaar.