Selecteer een pagina

Een UV-beschermer oftewel een Spf (Sun Protection Factor) is niet alleen belangrijk om huidkanker te voorkomen, maar voorkomt ook veel ellende voor huidzorgen als hyperpigmentatie, couperose,  rosacea en acne. Even een voorbeeldje: wanneer een acnehuid een ontsteking heeft en bloot ligt aan UV-stralen, laat het voor een hele tijd een donker plekje achter. Herken je dat? Een wondje, of dat nu is ontstaan door een ontsteking of omdat je er zelf aan geknepen hebt ;), wil uit bescherming pigmentcellen aan maken. De zon versterkt dat en noemen wij zoals dat heet, een trigger. Om die reden is mijn advies om ook bij een acnehuid een dagcreme te gebruiken met een Spf er in. Nog een voorbeeld: wanneer je last hebt van couperose of rosacea in het gelaat, is het belangrijk dat je een fysische filter gebruikt. Dit om warmte in je huid te voorkomen. Zo verwijden de vaatjes niet en weerkaatst de zon in feite op de filter.

Ik zet op een rij welke UV-beschermer bij je past:

Acne huid: Clearing Defense SPF30, Oil Free Matte SPF30, Protection Sport SPF50

Couperose/Rosacea huid: Invisible Physical Defense SPF30 en Protection Sport SPF50 – alleen voor het lichaam

Hyperpigmentatie: Pure Light SPF50, Dynamica Skin Recovery SPF50, Skin Perfect Primer SPF30

Alle huidtype: Protection Sport SPF50 (40 minuten water-resistant) – ideaal voor te zwemmen of te sporten in de buitenlucht, Sheer Tint SPF20 – een licht getinte moisturizer plus een UV-beschermer, Solar Defense booster SPF50 – ideaal om te mengen met je favoriete dagcreme. Prisma Protect SPF30 – ook tegen vrije radicalen en luchtvervuiling

 

Tip voor deze zomer! 

Voor een goede bescherming tijdens een citytrip is de Prisma Protect SPF30 ideaal. Dit is echt een multitasker! Prisma Protect SPF30 beschermt niet alleen tegen UV-stralen maar ook tegen vrije radicalen en luchtvervuiling. Buiten dat geeft het je een gezonde en natuurlijke uitstraling!

Zomer aanbieding: bij aankoop van 2x SPF producten ontvang je deze hamamdoek gratis! Deze heerlijke hamamdoek t.w.v €25 is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is ook nog eens vervaardigd op 100% groene energie.

Ik wens je een hele fijne zomer en blijf vooral gezond!☀️

 

Wij zijn gedurende de zomer open!????

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting in de webshop.